kringloop vintage more logo

F.A.Q.

Nee dat doen wij helaas niet. Vanuit ontruimingen komen genoeg spullen binnen en is er genoeg voorraad om de winkel gevuld te houden. 

Zoekt u een professionele woningontruimer? Neem een kijkje op de website van Fontein Ontruimingen: www.fontein-ontruimingen.nl
Hier kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen of informatie opvragen. Fontein Ontruimingen is gespecialiseerd in het ontruimen van woningen maar ook ontruimen van bedrijfspanden of verhuizen van senioren.

Nee, ook dat doen wij helaas niet. Wij verkrijgen de spullen vanuit ontruimingen en hebben altijd genoeg voorraad.

Kringloop Vintage & More is altijd op zoek naar een verbreding van het assortiment. Heeft u bijzondere of waardevolle spullen waar u een bestemming voor zoekt? Wij zijn geïnteresseerd!

Wij hebben interesse wanneer uw goederen:
 
Antiek, design, vintage of brocante zijn
Een partij of een complete inboedel betreft
Een auto, brommer, fiets of ander soort voertuig betreft
Voldoen uw goederen aan deze eisen? Neem dan contact met ons op en stuur een e-mail met duidelijke foto’s en informatie. Heeft u nog vragen over het inkopen van goederen? Wij staan voor u klaar. Neem contact met ons op voor meer informatie via het contactformulier.

Ja zeker, dit is vanaf 35 euro in Zoeterwoude, Leiden en omgeving.
Woon je verder weg? Zoek dan even contact met ons via het contactformulier op deze site of mail info@kringloopvintagemore.nl.
Dan kunnen we u beter helpen met de bezorgkosten.

Dat kan! Bel naar 071 576 4118 of stuur een bericht naar info@kringloopvintagemore.nl of vul het contactformulier in. Klik hier voor het contactformulier!

Dit doen wij om verschillende mensen te bereiken en van bepaalde productgroepen is een gigantische overschot, denk bijvoorbeeld aan boeken, DVD's, CD's, gereedschap en veel meer andere spullen. Het liefst gooien we niks weg en willen zo veel mogelijk spullen een tweede kans geven. De hoeveelheid goederen dat voorradig is, is met geen mogelijkheid allemaal in de winkel te verkopen in het weekend. Vandaar dat via BVA-veilingen, Catawiki en Marktplaats spullen te koop worden aangeboden. En is één keer per maand, het laatste weekend van de maand, de Knotsgekke Kringloop Outlet. Hier kun je veel items in bulk kopen voor aangename prijsjes. Zo sluiten wij een kringloop en krijgen veel spullen een nieuwe plek! Dat is toch fantastisch?