Verzending & kosten

De prijzen die in onze webshop worden vermeld zijn exclusief verzendkosten. Wij versturen de producten twee keer per week (op woensdag en vrijdag) via een pakketdienst (DPD, PostNL). De verzendkosten die wij rekenen zijn afhankelijk van de grootte en het gewicht van het product. Wij geven de kosten voor verzending in het bestelproces duidelijk aan.

Sommige artikelen worden niet bezorgd door een pakketdienst, maar door een externe bezorgdienst. Dit omdat deze producten breekbaar zijn, waarde hebben of uitgesloten zijn van verzending bij DPD, PostNL. Neem contact met ons op voor informatie over bezorgmogelijkheden/kosten van grotere artikelen.

Ophalen

Ophalen van goederen moet binnen 7 dagen na aankoop. Langskomen op een andere dag, buiten onze openingstijden, voor het ophalen van goederen is, op afspraak, mogelijk op elke dag van de week. Neem hiertoe contact met ons op via mail, telefoon of vul het contactformulier in op onze website.

Uw aankoop/aankopen kunt u (laten) ophalen in ons magazijn aan de Energieweg 77b in Zoeterwoude-Rijndijk.

Retourneren

Wij hopen natuurlijk dat u ontzettend blij bent met uw aankoop. Mocht dit onverhoopt toch niet zo zijn, dan kunt u producten binnen 14 dagen na ontvangst aan ons retourneren.

  • Stuur een e-mail naar info@kringloopvintagemore.nl en vermeld het artikelnummer en de geretourneerde items
  • Mits producten in dezelfde staat verkeren als toen u ze bij ons kocht, krijgt u het aankoopbedrag teruggestort.
  • De retourverzendkosten zijn voor uw eigen rekening.

Onze artikelen hebben een aangepast beleid omtrent BTW en herroepingsrecht. Neem contact op als u hier vragen over heeft.

Garantie

Houd er rekening mee dat tweedehands goederen bijna altijd gebruikssporen bevatten en wij kunnen u daarom geen 100 procent garantie geven. Mochten er bijzonderheden zijn dan proberen wij deze zo goed en eerlijk mogelijk op de foto’s te tonen. Ook zullen wij dit vermelden in de productinformatie.

Mocht u voorafgaand aan uw aankoop twijfels hebben of het product aan uw verwachtingen voldoet, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

Mocht er een probleem zijn met uw bestelling, neem dan direct contact met ons op via info@kringloopvintagemore.nl. We zullen er alles aan doen u te helpen.